Konstrunda i Torshälla Påskafton 30 mars kl 11-16

I år igen är det konstrunda i Torshälla  30 mars kl 11-16.  Jag kommer att stå i NBVs lokal på Ekuddsvägen som förra året. Och vem är jag då?? Jo jag är en ulltuss.. eller som jag kallar mig: ullinspiratör, tycker det låter lite finare än studieledare i ull eller nått liknande…

Så här kan en ulltuss se ut:ullprofil

Det kommer förstås vara tovade alster men också lite keramik tillsammans med ullen. Korpar, skålar med belysning, väggkonst.. Rostigt och ulligt. Kom gärna ner och hälsa på och ta en kopp kaffe. Vad tycker ulltussar om mera då?? Jo att tova förstårs.. Kanske ni är ulltussar själva?? Kanske ni är sugna att tova en helg.. en happy felting day! Är ni sugna på att tova och träffa likartade ulltussar och bara tova som bara den, och äta god soppa också förstårs. Ja hör av er till mig via min kontakt ruta, som ni finner under fliken om mig..

Ulltussar som mig tycker om musik också.. vad är inte mer passande än att lyssna på lite “flum” musik som en del kallar det, att segla bort i ullens värld och stå där och känna doften av ull och såpa..