Mina rosa blommiga gummistövlar……

…..tog mig på en tur till Sundbyholms slott. I slottsparken hade vikingarna slagit läger.

Jag hittade massor av tält med spännande hantverk. Bl.a en skåning som sålde Lin och vadmalstyger för en bra peng. Läckra keramik krus. Det blev 2 stycken krus som jag och min man ska ha när vi intar pilsner. När vi var på sjätte tunnan fick vi öl i krus och ölen höll sig otroligt kall länge. Mina stövlar ledde mig vidare till Ulla-Britt.

Hon gör historiska smycken i silver och brons. Jag köpte för många år sedan drakörhängen. Tappade ena örhänget, men hade nu sån tur att jag fick köpa ett nytt. Nu har jag ett komplett par igen. I höst när det är marknad i Torshälla kommer Ulla-Britt att stå där och sälja sina smycken. Hon brukar ha Torshällas marknad som avslut på säsongen.