“Nu blir det reklam film”

” Nu blir det reklam film”ett klämkäckt uttryck från 70-talet som man hörde när man satt där i bio salongen och väntade på filmen…..

Jag tänkte tipsa om Tidningskungen. http://www.tidningskungen.se/

Ni har säkert sett deras reklam på TV. Jag har tagit ett prenumerationserbjudande: 4 nr. av damernas värld och får dvdn om coco chanels liv för endast 98:-.

http://www.tidningskungen.se/prenumerera-pa-tidningen-damernas-varld.asp

Jag har använt mig av tidningskungen flertal gånger.Man kan genom deras sida ge bort en prenumeration. Jag har både gett bort till julklapp morsdag och födelsedags present.  Ett bra sett att kolla om en tidning är bra, du får dina nummer som du har betalt för. Du behöver inte bekymra dig att det kommer mera tidningar med bet.krav. Jag har bl.a provat: allt om historia, allt om vin. Urvalet är stort! Ser nu fram emot att tidning och dvdn ska dimpa ner i min brevlåda…nått att se fram emot i dessa tider.

Coco Chanel var en kvinna som lyckades åstadkomma stora förändringar när det gäller hur kvinnor såg på sig själva. Hon har hjälpt kvinnorörelsen minst två gånger genom att skapa kläder som befriade kvinnor från plågsamma korsetter och som befrämjade imagen av den självständiga framgångsrika kvinnan i början på 1900-talet, men även senare efter andra världskriget.. Självklart var Coco Chanel en mycket intelligent kvinna och både hennes spontana och välgenomtänkta åsikter, kommentarer, idéer, tankar, repliker och uttryck har samlats i citat-samlingar.

Några citat:

“För att kunna bli oersättlig måste man alltid vara annorlunda.“

“Den modigaste handlingen är fortfarande att våga tänka själv. Högt.“

”Mode är inte något som finns i klänningar bara. Mode är i himlen, på gatan, mode har att göra med idéer, hur vi lever, vad som händer.”

Prenumerationserbjudanden hittar du på: http://www.tidningskungen.se/