Dom där små söta symbolerna…

….som alla har när dom mailar och sms:ar. Idag skickade min kusin i skåne lite nya symboler. I alla fall nya för mig. Jag delar med mig av dessa fantastiska symboler.?!

Min favorit är: (_x_)   vilket betyder, Kiss my ass. Kommer kanske att komma till nytta. Kanske använda i ett cv eller så!!!!! NÄÄÄ  jag skoja bara…..

Här får ni ta tillgodo av mailet som min käre kusin skicka:

We all know those cute little computer symbols called ’emoticons,’ where:

: ) means a smile and

: ( is a frown.

Sometimes these are represented by

: – )

: – (

Well, how about some ‘ASSICONS?’

Here goes:

(_!_) a regular ass

(__!__) a fat ass

(!) a tight ass

(_*_) an ass  hole

{_!_} a swishy ass

(_o_) an ass that’s been around

(_x_) kiss my ass

(_X_) leave my ass alone

(_zzz_) a tired ass

(_E=mc2_) a smart ass

(_$_) Money coming out of his ass

(_?_) Dumb Ass

När vi ändock pratar om söta ting…kommer ni ihåg denna lilla söta nakna saken, med små ädla saker som dinglar.. åker omkring……säger….

ring ringi dingding..

Och här kommer orginalet!!! Kom ni ihåg filmen då?!

Mannen som gjort musik till snuten i Hollywood har också gjort musik till Top Gun! När filmen kom, vad häftig man tyckte den var med alla flygsekvenser,,, Håll till godo:

En annan  grabb som var med i top gun var Val Kilmer, som också spela själva Batman i  batman forever. En väldigt bra batman!

Bra musik har det också varit i Batman filmerna,,, U2, Seal, prince

När våran dotter Steffie fyllde 3 år så fråga jag henne vad hon ville ha för sorts kalas. Jag fick till svar: BATMAN. Steffie älskade att dansa till denna princelåt. Det var bara att sätta igång och skapa batman kläder.

Men vad skulle jag vara då??? Jo en Batmamma förstårs sa Steffie. Det blev en batman tron, batmantårta och givetvis Batman musik. Barna dansa till batman i vardagsrummet…. Det var nog ett lyckat 3 års kalas .Men hur kommer det sig att en 3 åring tycker om batman???? Joo batman gick att titta på för han var inte på riktigt…men att titta på Emil i Lönneberga gick inte!!! Pappan var elak och bara skrek åt Emil… Ja! se barn, hur dom kan se på saker som inte vi gör. Ja, inte har Steffie tagit någon skada av att ha fått tittat på batman….Här kommer ett litet foto på oss när vi var batman och batmamma!