Första dagen på kartläggningen

Idag var det första dagen för min kartläggning. Det startade med att man fick en kopp kaffe och en folder med en del frågor. Det började lite lätt med vad jag hade jobbat med tidigare… fortsättningsvis så kommer vi till utbildningar. Där var jag snabb på att skriva: PÅGÅENDE UTBILDNING: folkhögskolan TUG ( textil utan gränser) .

Går vidare i foldern, där man vill veta: mina familjeförhållande, mina bostadsförhållanden. Har jag några sjukdomar???? Vilken sorts sjukdomar menar dom tänker jag…??? Tar jag mediciner???

Hur mycket sprit,vin eller öl dricker jag per dag???? Bil och körkort??? Motionerar jag?? Hur och när…..JA, när jag har svarat på frågorna så går vi igenom dem. Min kartläggare (handledare) som verkar vara en väldigt sund människa, säger: SÅ KLART DU SKA GÅ KLART DIN UTBILDNING! Prisa gud…

Det blir 2 dagar skola, 3 dagar praktik, vart? Det vet jag inte ännu. När jag är klar med skolan blir det 5 dagar praktik i veckan.Sen om man har rätt att ha semester ihop med sin familj när man är praktikant, det framgår inte.

Får också veta att jag har en VÄLDANS bra handläggare på AF. MEN vilken tur jag har idag!!!!! Ska dit i morgon och kolla läget… Tänk att denna dag kunde bli en relativt bra dag!! Nu kanske inspirationen vill komma tillbaka…I am back TUG!!!!!