Volontär resor!

Sydafrika – jobba i en “Big Five Park”

Sydafrika - jobba i en "Big Five Park"

Sydafrikas djurliv är rikt men också hotat. Ett sätt att hindra minskning av landets fantastiska djurarter är att sprida information. I detta projekt får du lära dig hur. Samtidigt har du chans att se dem fem stora: Buffel, elefant, lejon, leopard och noshörning!

Sydafrika – Lejon

Sydafrika - Lejon

För dig som är intresserad av lejon är detta något alldeles extra! Du deltar i ett forskningsprojekt och du stöter med stor sannolikhet på inte bara lejon utan även vit noshörning, zebror, giraffer och sabelantilop.

Publicerad i Sydafrika
Läs mer…

Sydafrika – Schimpanser

Sydafrika - Schimpanser

Schimpansen är ett intelligent djur som på många sätt liknar människan. De hälsar, ler när de är glada. Det här är ett projekt som passar dig som vill prova på att jobba med djur. Även för dig som vill skriva projektarbet med naturvetenskaplig inriktning.

Peru – Cusco

Peru - Cusco

Cusco är speciellt! Ingen annanstans i Peru känns Inkariket så närvarande som här. Den märkliga blandningen av gamla inkatempel och spanska kolonialbyggnader tillsammans med färgstarka quechuaindianer bidrar till denna stämning. Tänk att få bo här under ett par veckor och göra nytta som volontär samtidigt som du insuper den härliga atmosfären!

Peru – Lima
Peru - Lima

Lima ligger vackert vid Stilla Havets rand och utbudet i denna huvudstad är otroligt rikt. Sprakande marknader, historiska museér och ett myllrande folkliv samsas med långa stränder och vandringsleder som man lätt kan ta sig till under helgen. Det behövs volontärer i de fattiga förorterna på daghem, skolor, ett skolhem för handikappade barn och på vårdcentraler. Du kan också kombinera ditt volontärarbete med att läsa spanska.

Nepal – Bygg

Nepal - Bygg

Många skolor och barnhem i Nepal är i stort behov av upprustning. I det här projektet har du chansen att hjälpa till i det arbetet, samtidigt som du lär känna detta fattiga men vänliga land i Himalaya.