Rolig vecka med genrep.

Vecka 10 blev en fullspäckat vecka. På måndagen  så började vi med att tova strutar. Strutarna i våran grupp växte fram till stora fina trumpets liknande blommor. Men….hur skulle vi montera dem.? Resten av veckan skulle bestå av att förbereda inför en nunotovningskurs, genrep melodifestival.

När jag hade varit nere och förberett inför kursen gick jag förbi några conteinrar. Man måste bara kolla vad som finns där nere,,,,,och vad får man se: plåtbitar som är så vackra. (om nu plåtbitar kan vara det??) Det verkar som om dom hade stansat ut bitar och det bildade ett vackert mönster.  Ja, i min värld så var dom vackra och dom skrek till mig: TA MIG!!!!! Jag tar bilen ner och knallar in och frågar om jag får ta en…och det fick jag. Men den där vackra,,,som skrek till mig fick jag inte upp. Det blev en annan i stället. jag slet som ett djur,,,fy tusan, han var såå tung, men skam den som ger sig. In i bilen kom den i alla fall och nu står han på folkhögskolan.

Nunokursen som var på söndagen blev lyckad. Vi hade jätte kul och tjejerna blev inspirerade att fortsätta med tovning.

Här står Mona och Kerstin och börjar lägga ull runt kanterna på gasväven som är tyget som dom nunotovar på. Bilden i mitten är Kerstins blommor och bilden till höger är Monas blommor. Så får vi strunta i den dolda reklamen. En reklam flagga som är itu klippt och ligger i botten som skydd. För er som är intresserade av nunotovningskurs, Hör av er till NBV i Eskilstuna och Prata med Eeva. Tel 016-13 72 60