Att hitta telenummer!

Idag skulle domina Käthie få fatt i ett telefon nummer till försäkringskassan!  Jag är beväpnad med dator så jag börjar söka på fk.

Jag hittar: självbetjäntning, mina sidor/logga in, förälder, sjuk mm. Vad ska jag välja…vill ju bara hitta ett telenr. Hittar en liten symbol, ett litet kuvert högst upp till höger. Det står kontakt…javisst, där måste man ju gå in. Jippi, där fanns det ett magiskt 0771 nr till kundservice.

Jag slår numret omedelbart. En manlig röst säger: -Du får nu några val… Jag tar val 2,  – Du får nu några val……. Jag tar val 3, -Du får nu några val…. jag väljer 5, OCH…signaler går fram. Du är nu nr 75 i kön vi beräknar att svara om: 13 minuter. Vi är nu 44 handläggare som är i tjänst. SEN kommer det bästa: – Ditt samtal kommer eventuellt att bli inspelat i utbildningssyfte. VA! VAD SA TANTEN????? Ska man spela in? Väljer man ut dom mest hysterika då?, så dom ska lära sig hur man hanterar omöjliga med människor???

Den manliga rösten kommer tillbaka: Det är nu 68 personer i kö och 34 handläggare i tjänst…jaja..klockan är ju 17,15 så en del gick väl hem, därför försvann 10 handläggare som blixtens hastighet. Efter en stunds väntan så får jag höra en vänlig röst i andra ändan. Får veta att jag har glömt att skriva året på rätt sätt på blanketten, kan därför inte få en utbetalning…men jösses. Men hon är otroligt snäll och gör en anteckning om att jag har hört av mig och hon tror nog att jag möjligtvis, kanske att det kommer att godkännas.. ja, servicen var i alla fall jätte bra! Men att komma dit!!!!