Ewa i walla

I söndags åkte jag och Sussie till Hållsta konferens för att titta på kläder.

Det var olika märken så som Ewa i walla (som är min favorit.) Ulla Olars, Noa Noa, Mbym och många andra märken.

Undrar vad hon tänker på här… Hmm, inte hennes stil precis. Snygg ärm men annars tror jag nog att det är Ewa i walla som gäller. Ewa i walla hade också söta kängor, men dom var SÅ stela.Dom hade också skor från Elnatura Lista.

På tal om skor så jobbar Sussie i en affär som heter:Aktiv Ortopedteknik, Munktellstaden i Eskilstuna. Dom har jätte fina skor som påminner just om Elnatura lista.

Tips till er som vill fynda Ewa i Walla till en bra peng. Åk upp till gamla stan i  Stockholm och knalla över till Ewa i walla på Österlång gatan. Där brukar dom ha fyndkorgar. 500:- per plagg och då kan det vara plagg som har kostat mellan 1500-2500:- Man kan göra riktiga fynd!