Små barn på nätterna….

Att ha gnälliga små barn på nätterna det är inte kul, men har ni haft en liten katt som har frispel på nätterna???

Lilleman brukar komma in på nätterna och vara upprörd över att det regnar…När Lilleman är upprörd så snackar han väldigt mycket. Han är blöt om tassarna, har kvistar hängande i baken.  Man plockar bort skräpet och lägger honom på filten så brukar han lugna ner sig.

Men inte denna gång… han skulle inte ligga på filten. han hade världens värsta konversation. Jag försökte igen att lägga honom på filten, men icke. Konversationen fortsatte, han hade race i vardagsrummet, sprang upp och ner för trappen ett antal gånger. -NÄ, nu åker katten ut.

Jag får tag i katten och tar ett kliv framåt och känner att jag håller på och kliva på nått, nått lent nuddar min stortå….Katten åker ut genom ytterdörren. Men vart satte jag foten??? Ser inget, har inga glasögon eller linser på mig…så jag hukar mig ner över mattan och synar den…jag känner mig som närsynta Mr magoo. -Där är han, ett litet “sött” skadedjur. Han åker ut genom ytter dörren också.

Nu förstår jag varför Lilleman var upprörd, ingen var intresserad av hans mus som han hade fångat och kommit in med klockan 3 på natten/morgonen… Nu har Lilleman kommit in igen och har lugnat ner sig, ligger på filten och har det bra, inga kvistar i baken!!!

Här är Lilleman, även kallad för Ligisten i mellan åt!!!